Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:09

Στα 30 εκατ. ευρώ η νέα επένδυση της Radisson Hotel Group στο κέντρο της Αθήνας

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr η νέα επένδυση του ξενοδοχειακού κολοσσού Radisson Hotel Group στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το brand Radisson Red που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, μια επενδυτική κίνηση που σηματοδοτεί την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της ξενοδοχειακής αλυσίδας και την πρόθεση για μακροχρόνια παρουσία στον ελληνικό τουρισμό.
 
Η επένδυση αφορά σε συγκρότημα serviced apartments, δηλαδή σε μικρά διαμερίσματα τα οποία δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να χρησιμοποιήσουν εγκαταστάσεις όπως το γυμναστήριο, το rooftop, ενώ παράλληλα διαθέτουν και χώρο συναντήσεων. 
 
Το συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Μητρόπολη Αθηνών, θα ονομαστεί Radisson RED Mitropoleos Square Athens. Για την κατασκευή του έχει ξεκινήσει ήδη η μετατροπή του υπάρχοντος κτηρίου γραφείων σε διαμερίσματα, ενώ η επένδυση, σύμφωνα με την ξενοδοχειακή αλυσίδα, θα έχει ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023.
 
Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens,που κατασκευάζεται σε συνεργασία με την εταιρεία real estate Gnosis Investments, θα συμπεριλαμβάνει 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ έχει προβλεφτεί roof top bar – εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με θέα την Ακρόπολη. 
 
Σημειώνεται πως η Radisson Red ανήκει στη Radisson Hotel Group, που περιλαμβάνει το Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, και το prizeotel, κάτω από την εμπορική ομπρέλα Radisson Hotels.

Ενίσχυση παρουσίας

Το Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εννιά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.600 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε 120 χώρες.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα