Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 00:23

Κλιμάκιο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βισαλτίας

[ad_1]

 

Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Νίκο Παππά, Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Λευτέρη Αβραμάκη, και Χρήστο Γιαννούλη, αναπληρωτή τομεάρχη, υποδέχθηκε χθές Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός.

 

Ακολούθησε συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιακόγιας», στην οποία συμμετείχαν επίσης, η πρώην βουλευτής, Αφροδίτη Σταμπουλή, το μέλος της Κ.Ε.Α. ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Αδαμούδης, Νίκος Πασχαλίδης, Αργύρης Χατζημάρκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Γκανιόπουλος, ο Διευθυντής του Δήμου Μιχάλης Καρτερός και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Παπαθανασίου.  Οι πρόεδροι των Τ.Κ. Αχινού Ανέστης Κεμανιτζόγλου και Ευκαρπίας Χρυσόστομος Τσιάκαλος.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η καταστροφική πλημμύρα της 4ης Ιανουαρίου που έπληξε μεγάλο μέρος του Δήμου. Οι ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, κτηριακές εγκαταστάσεις, οικίες, οχήματα, αγροτικά μηχανήματα και στην οδοποιία και συζητήθηκε η πορεία των έργων της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου Βισαλτίας.

#pressgreece

[ad_2]

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα