Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 06:34

Νέα χρηματοδότηση 500.000 ανακοίνωσε ο υπουργός υποδομών Κ. Καραμανλής για το Δήμο Βισαλτίας

[ad_1]

 

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ανακοινώνοντας νέα χρηματοδότηση ύψους 500.000,00 ευρώ περίπου για αποκατάσταση αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας στο Δήμο Βισαλτίας. Τον Υπουργό υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, με τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρο Τάτλη, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Aθανάσιος Μασλαρινός, οι Αντιδήμαρχοι, Θοδωρής Βαδικόλιας, Νίκος Πασχαλίδης, Γιάννης Αδαμούδης και Θωμάς Μπιμπλιάς. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΠΠΠΑ Βάιος Βαδαρλής και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Λεωνίδας Ψαρράς. Οι Δημοτκοί Σύμβουλοι της περιοχής Μαρία Πλαστηράκη και Κωνσταντίνος Γκανιόπουλος, οι πρόεδροι Τ.Σ. Ευκαρπίας, Χρυσόστομος Τσιάκαλος, Τραγίλου, Ιορδάνης Παντικίδης και Αγίου Δημητρίου Μανώλης Κατής.

Πρώτο σταθμό αποτέλεσε η Ευκαρπία, όπου ο Υπουργός είδε και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των υποδομών και συνομίλησε με τους κατοίκους στην πλατεία του χωριού. Στην συνέχεια μετέβη στον Κάτω Τράγιλο και συγκεκριμένα σε χώρο συγκέντρωσης τεύτλων όπου είχε μια πλήρη ενημέρωση για τις καταστροφές τόσο από τον πρόεδρο του Τ.Σ. όσο και από αγρότες.

Τελευταίο σταθμό της επίσκεψης αποτέλεσε η περιοχή της Μαυροθάλασσας όπου αγρότες του εξέθεσαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πλημμύρα του κάμπου και του Στρυμόνα.

#pressgreece

[ad_2]

Πηγή

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα