Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 06:10

Χίος: Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου – Τον είχε παρατήσει στο μπαλκόνι για δύο μήνες [φωτό]

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως με πρωταγωνιστή έναν ιδιωτικό υπάλληλο που είχε παρατήσει τον σκύλο του στο μπαλκόνι επί δύο περίπου μήνες.

Την εγκατάλειψη του σκύλου κατήγγειλε στο ΑΤ της Χίου το μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νένα Παπαϊωάννου η οποία προσκόμισε στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι το ζώο είχε εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του και ζούσε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του κάτω από άθλιες συνθήκες, κάτι που αποδεικνύεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr.

skylos-xr
skylos-2

Το άτυχο σκυλάκι ήταν αναγκασμένο να επιβιώνει μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα δίπλα στα περιττώματα του. Μετά την καταγγελία, ο ιδιοκτήτης του σκύλου και ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

«Το σκυλάκι ήταν σε αυτή την κατάσταση, και σε χειρότερη κατά την περίοδο της κακοκαιρίας, τουλάχιστον επί 2 μήνες που συνέλεγα στοιχεία για την υπόθεση» λέει στο protothema.gr η Νένα Παπαϊωάννου.

Και προσθέτει: «Μέσα σε ούρα και περιττώματα, με βρώμικο νερό και χωρίς προφύλαξη 24 ώρες το 24ωρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Xίου, τον κύριο Βυζανιάρη, για την άμεση ανταπόκριση του. Εγώ έχω κάνει τη μήνυση. Το θέμα εδώ έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις».

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί την προσεχή Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα