Τρίτη 23 Απριλίου 2024 23:42

Μυτιλήνη: Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας που τον έκαψε η γυναίκα του

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Μυτιλήνη, που υπέστη τα σοβαρά εγκαύματα μετά την επίθεση από την σύζυγό του, παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η κατηγορούμενη φαίνεται να προμηθεύτηκε από βενζινάδικο μπουκάλι 1,5 λίτρου βενζίνης.

Οι γιατροί του «Παπανικολάου» ζήτησαν από τον γιο του θύματος να παρευρεθεί στο ιατρικό συμβούλιο για να του εκθέσουν την κατάσταση υγείας του πατέρα του αλλά και για να έχουν τη συγκατάθεσή του για όποια ενέργεια πράξουν στη συνέχεια.

Οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν τον 58χρονο, καθώς η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη και σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν είναι σε θέση ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε η 49χρονη στη Μυτιλήνη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο άνδρα της.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα θέσει αίτημα αποφυλάκισής με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα