Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 02:36

Θεσσαλονίκη: Τρεις λεχώνες κόλλησαν κορωνοϊό σε μαιευτήριο

Tρεις μανούλες νεογνών στη Θεσσαλονίκη, που μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο μαιευτηρίου, κόλλησαν κορωνοϊό. Η μια μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωριστεί το μωρό της, το οποίο νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο πατέρας του βρέφους εξιστόρησε την περιπέτεια στο Star.

«Γεννήσαμε φυσιολογικά ,μια χαρά κατά την έξοδό μας, στο σπίτι ύστερα άρχισαν κάποια συμπτώματα στη σύζυγο, στο μωράκι… Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν υπήρχε άγευστά ή έλλειψη όσφρησης» περιγράφει ο πατέρας.

Αυτή είναι η αρχή της περιπέτειας, όπως την καταγγέλλει ο σύζυγος της 23χρονης μητέρας. Οι δυο τους εδώ και 10 μέρες ζουν ώρες αγωνίας.

“Στεναχώρια… ειδικά όταν είπαν στο νοσοκομείο ότι το μωρό θα μείνει μέσα, χωρίς τη μητέρα. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, πολύ θορυβημένη” πρόσθεσε ο πατέρας.

Η περιπέτεια για τις οικογένειες ξεκίνησε, όπως λένε, όταν νοσηλεύτηκαν οι τρεις γυναίκες στο ίδιο δωμάτιο σε ιδιωτική κλινική. Τα τεστ που είχαν κάνει πριν την εισαγωγή τους για να γεννήσουν ήταν αρνητικά, τόσο για τις ίδιες όσο και για τους συνοδούς.

Οι τρεις γυναίκες επέστρεψαν στα σπίτια του με τα μωρά τους. Ωστόσο, μία εμφάνισε συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Όταν το τεστ και του μωρού βγήκε θετικό, η οικογένεια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι τρεις μανούλες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

#PressGreece

#ΥΓΕΙΑ

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα