Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 00:28

Νέα δωρεά αναπνευστήρων και ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Κιλκίς

[ad_1]

 

«Με τη διάθεση αναπνευστήρων, Bipap και υγειονομικού υλικού ολοκλήρωσε σήμερα τη δωρεά του στο γενικό νοσοκομείο ο δήμος Κιλκίς.

Σε μια σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής του ιατρικού εξοπλισμού, που έγινε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώπιον του διοικητή του Γιάννη Ανδρίτσου ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τόνισε την αξία της ευεργετικής συμβολής της αυτοδιοίκησης στο δημόσιο σύστημα υγείας με πράξεις που στηρίζουν τους υγειονομικούς και όλους τους εργαζόμενους στις δομές υγείας του τόπου μας αναγνωρίζοντας την δύσκολη μάχη που δίνουν καθημερινά κατά του Covid -19.

Ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου εξέφρασε για μία ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες του στο δήμο Κιλκίς και στο δήμαρχο Κιλκίς προσωπικά για την πολύτιμη αρωγή τους στην ενίσχυση του Οργανισμού η οποία φανερώνει περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς διατέθηκαν δύο αναπνευστήρες πίεσης όγκου ΚΙΤ, δύο συσκευές Bipap και οκτώ στοματορινικές μάσκες σε διάφορα μεγέθη, συνολικής αξίας 25.296 ευρώ. Είχε προηγηθεί από το Δήμο Κιλκίς, τον περασμένο Δεκέμβριο μία ακόμη υγειονομική χορηγία αξίας 37.000 ευρώ.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ήταν διαπαραταξιακή επιτροπή του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρό του Παύλο Θωμαϊδη και από τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Στανημερόπουλο, Δημήτρη Δημητρίου, Καλλισθένη Πάκα και Χρήστο Σαραβανίδη».

#PressGreece

#ΥΓΕΙΑ

[ad_2]

Φωνή της Βισαλτίας

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα