Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 00:04

Δήμος Πάτρας:Σήμερα επείγει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πατρών τονίζει ότι «μετά τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση με αίτημα να μη κλείσει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του, ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι το Νοσοκομείο δεν θα κλείσει και ότι θα γίνουν προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού»

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

Παρά τις υποσχέσεις όμως και τις μεγάλες κουβέντες, το Νοσοκομείο συνεχίζει να υπολειτουργεί, εξακολουθούν να μη λειτουργούν τα χειρουργεία πλην των εκτάκτων ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποχρεώνονται παιδιά και γονείς να ταξιδεύουν ως την Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας τους.

Ενώ σήμερα επείγει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου να προσληφθεί ΤΩΡΑ, χωρίς άλλη καθυστέρηση, το αναγκαίο προσωπικό (γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι), ο καθηγητής κ. Νταβλούρος με δημόσια τοποθέτησή του ισχυρίζεται ότι «έκλεισε ο κύκλος του Καραμανδανείου». Αυτή η θέση έρχεται σε πλήρη αντίθεση και υπονομεύει τον αγώνα των εργαζομένων και του λαού της Πάτρας. Στηρίζει την κυβερνητική πολιτική που συρρικνώνει και κλείνει τα δημόσια νοσοκομεία και άλλες υγειονομικές μονάδες. Την πολιτική που αντιμετωπίζει το δικαίωμα του λαού στη δημόσια και δωρεάν υγεία ως δημοσιονομικό κόστος και μετατρέπει την υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

#pgnews

#ΥΓΕΙΑ

#ΔΥΤΙΚΗΕΛΛΑΔΑ

symboulos.gr
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα