Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 05:29

Ελληνική πατέντα κατά του κορωνοϊού που στηρίζεται στον καθαρισμό του ανώτερου αναπνευστικού

Η καλύτερη «θεραπεία» (και) για τον Covid-19 δεν είναι άλλη από την πρόληψη ή η αντιμετώπιση του ιού από την πρώτη φάση του, δηλαδή κατά τα πρώτα 24ωρα από την προσβολή, έτσι ώστε να μετριαστεί ή να μηδενιστεί εγκαίρως το ιικό φορτίο στον οργανισμό και να ανασχεθούν οι αρνητικές επιπτώσεις και τα συμπτώματα, που υπό περιπτώσεις όπως είναι γνωστό μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στον θάνατο.

Αυτός ο τρόπος, δηλαδή ο έγκαιρος περιορισμός του ιικού φορτίου στον οργανισμό, φαίνεται ότι ήταν και το μυστικό της επιτυχίας για τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Ο Περιφερειάρχης νόσησε πρόσφατα από κορωνοϊό, έπειτα από μια συνάντηση με κάποιον δήμαρχο που δεν φόραγε σωστά τη μάσκα, όπως εκτιμά, και τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκον καραντίνα, ως όφειλε, για να προστατέψει τον εαυτό του και τους γύρω του.

Απομονωμένος στο σπίτι του, ακολούθησε όσα γνωρίζει , για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, δηλαδή καλή διατροφή, καλή ενυδάτωση, ξεκούραση του οργανισμού, πρόσληψη βιταμινών.

Είχε όμως την τύχη, ανέφερε στο zougla.gr, να έχει στη διάθεσή του και μια «πατέντα» ενός Έλληνα ιατρού, η οποία, κατά πολύ σοβαρές ενδείξεις, ήταν και το «κλειδί» στην αποτελεσματική, έγκαιρη και εντελώς ανώδυνη αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τον οργανισμό του, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Πατούλης μέσα σε 8 ημέρες έγινε εντελώς καλά, ενώ δεν πέρασε ούτε μια εμπύρετη ημέρα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο-μηχανισμό καθαρισμού του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, μέσω της ρινικής εισαγωγής ενός διαλύματος με περιεκτικότητα σε χλωριούχο νάτριο. Δηλαδή, για τον ανώδυνο καθαρισμό του σπλαχνικού κρανικού και των ιγμορείων, στα σημεία δηλαδή όπου επωάζεται ο ιός κατά τις πρώτες ημέρες της προσβολής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο καθαρισμός αυτός – ο Γιωργός Πατούλης έκανε τις πλύσεις δύο φορές την ημέρα – επιτυγχάνει τη δραστική μείωση του ιικού φορτίου, το οποίο τελικά περιορίζεται τόσο που η νόσηση γίνεται χωρίς συμπτώματα και όλα τα επακόλουθα…

H Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει σε ειδική έρευνα μαζί με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για να εξακριβωθεί και επιστημονικά η αποτελεσματικότητα αυτού του μηχανισμού. Τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Όταν κάποιος κατορθώσει να «κρατήσει» τον ιό στο ανώτερο αναπνευστικό, αυτό αποτελεί το εχέγγυο της ανώδυνης αποθεραπείας», εξηγεί ο Γιώργος Πατούλης, επισημαίνονται ότι η λύση για την αντιμετώπιση του Covid-19 πρέπει να ξεκινά από την πρωτοβάθμια περίθαλψη, καθώς όταν ο ασθενής καταλήγει στο νοσοκομείο, τα περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα…

 

#ΥΓΕΙΑ

#pressgreece

The post Ελληνική πατέντα κατά του κορωνοϊού που στηρίζεται στον καθαρισμό του ανώτερου αναπνευστικού appeared first on West Attica Today.

West Attica Today

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα