Σάββατο 4 Μαΐου 2024 20:18

Ο Χαράλαμπος Τσιλιακούδης νέος Πρόεδρος της Ενωσης Εστιατόρων Σερρών

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών

Ο Χαράλαμπος Τσιλιακούδης είναι ο νέος Πρόεδρος της Ενωσης Εστιατόρων, που διαδέχεται τον Σωτήρη Κοτσαμπά στην διοίκηση της Ενωσης.

Σε κλίμα ενότητας και απόλυτης σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε εχθές (10/2/2022) η κατανομή των αξιωμάτων και η συγκρότηση σε σώμα της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών.

Η διαδικασία έλαβε χώρα μετά και από την πρόσκληση του απερχομένου Προέδρου και πλειοψηφήσαντος στις τελευταίες αρχαιρεσίες του σωματείου, Σωτηρίου Κοτσαμπά, ο οποίος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη και φώτιση, καταθέτοντας παράλληλα και τη δέσμευση πως θα σταθεί στο πλευρό της νέας διοίκησης και από τη θέση του συμβούλου πλέον θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει και να στηρίξει τις αποφάσεις του προεδρείου.

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, αναλαμβάνοντας τα ηνία της διοίκησης, δεσμεύτηκε ενώπιον του σώματος πως θα εργαστεί σκληρά για τη βιωσιμότητα του σωματείου και τη θωράκιση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών, ενώ ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης να επιδείξουν ανάλογο ζήλο, με στόχο την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για την εστίαση των Σερρών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:

  • Πρόεδρος : Χαράλαμπος Τσιλιακούδης (Τηλ.: 6972605676)
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Μπακρατσάς
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Κουβαλάκης
  • Γ’ Αντιπρόεδρος: Ευστράτιος Πανταζής
  • Γενικός Γραμματέας: Κώστας Πασχαλίδης
  • Ταμίας: Στέλιος Μετσιμενίδης
  • Μέλος: Σωτήριος Κοτσαμπάς

πηγή:anexaritos

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωνή της Βισαλτίας
Ακολουθήστε το Pressgreece στο Google News
και στο Facebook

Σχετικά

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα