Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 22:06

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της [φωτό]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και πλέον επιβεβαιωμένα, όπως μαρτυρούν οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο περιοδικό HELLO!. Όλο το καλοκαίρι, υπήρξε έντονη φημολογία για το παιδί που περιμένει η παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην επιβεβαίωσε τις φήμες και να προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ωστόσο πλέον το νέο υλικό μαρτυρά ότι σε μερικούς μήνες θα καλοσωρίσει τον καρπό του έρωτά της. Η παρουσιάστρια, απαθανατίστηκε με ένα απλό κομψό φόρεμα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα μέσα από την εκπομπή Happy day οι φωτογραφίες αποκαλύφθηκαν, σε αντίστοιχο ρεπορτάζ: «Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις».

«Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μείνετε Συντονισμένοι

Τελευταία Νέα